Evde oturup bir yüksek lisans tezi ile bir doktora tezini bitirme telaşındayken kızımdan aldım haberi. Köprülerin tutulduğu ve askerin sokaklara indiğini öğrendim. Bir hukukçu olarak olaylar hala devam ediyorken düşüncelerimi belirtmek istedim. Ak Parti’nin hukuk alanındaki icraatlarını haksız uygulamalarını her zaman eleştirdim. Ancak hiç bir zaman seçilmiş bir hükümetin askeri darbe ile gitmesine de taraftar değilim. Başbakan, bunu askerin darbe yapmadığı, asker içinde bir grubun kalkışması olarak tanımladı. Ben darbe de olsa kalkışma da olsa sonuna kadar karşıyım darbeye.
Evimde sadece ülkemin haline üzülerek olan biteni anlamaya çalışıyorum. Bu girişimde her kim bulundu ise memlekete ne kadar büyük kötülük yaptıklarının farkındalar mı acaba? Saçma girişimler, darbe ya da kalkışma, memleketimi alt üst etmekten başka neye yaradı bugüne kadar?
Ben bugüne kadar her haksızlığa karşı olduğum gibi, darbeye de kalkışmaya da sonuna kadar karşıyım.
Hiç bir zaman başarsalar bile meşru olamayacak bir girişim olarak nitelendiriyorum ve siz darbeciler, geldiğiniz gibi ya da onurunuz varsa –japonlar gibi- harakiri yaparak çekilin gidin diyorum.
Trend Haberler
Tapuda avukatla temsil zorunluluğu geliyor!
TRAFİK KAZASI SONUCU ZARAR GÖRENLERİ İLGİLENDİREN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARAR: YARGITAY’DAN İÇTİHAT DEĞİŞİKLİĞİ
Trafik Cezalarında Hız Sınırı Toleransı Kaldırıldı Haberleri Doğru Değil: Kaldırılmadı Ancak Değişiklik Yapıldı
WhatsApp Üzerinden Kurulan Sözleşmelerin Hukuki Geçerliliği ve İspat Gücü
Çekişmeli boşanma davalarına 'arabuluculuk' geliyor!
MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI SONRASI ARAÇTA OLUŞAN DEĞER KAYBI
İSTANBUL GENELİ ÇATI ALANLARINA YÖNELİK PLAN NOTU İLAVESİ İÇİN AÇILAN İPTAL DAVASININ ALINAN RUHSATLARA VE YAPILAN YAPILARA ETKİSİ
Sürekli İşçi Kadrosuna Geçirilen İşçilerin Yer Değiştirmelerine İmkân Tanımayan Kurala İlişkin İtiraz Başvurusu Hakkında Karar
KONUT KREDİSİ KULLANANIN, BAKİYE KREDİ SÜRESİNİ KISALTMAK AMACIYLA TALEP ETTİĞİ YAPILANDIRMADA FAİZ ORANININ YÜKSELMESİ, TÜKETİCİ ALEYHİNE HAKSIZ ŞART OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ
38 ilde FETÖ operasyonları; 298 gözaltı, 182 tutuklama