Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantımızın ardından yaptığı açıklamalarda adalet teşkilatımıza 20 bin yeni personel alımı yapılacağı müjdesini aziz milletimizle paylaştı. Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve sunumunun kalitesini daha da artırmak amacıyla zabıt kâtibi, destek personeli, infaz koruma memuru ve diğer ünvanlarda peyderpey toplamda 20 bin yeni personel alımı yapacağız. Hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen ve öngörülebilir bir adalet sistemi vizyonuyla yürüttüğümüz çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, adalet politikalarımızın hayata geçirilmesinde her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Gücümüze güç katacak yeni çalışma arkadaşlarımıza adaletin tecellisi yolunda şimdiden başarılar diliyorum. Adalet teşkilatımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve sunumunun kalitesini daha da artırmak amacıyla zabıt katibi, destek personeli, infaz koruma memuru ve diğer unvanlarda peyderpey toplamda 20 bin yeni personel alımı yapacağız” dedi.
Trend Haberler
İCRA DAİRELERİNİN KVKK M.28 KAPSAMINDA "İNFAZ MERCİ" OLARAK İSTİSNA KAPSAMINA ALINMASI
SANIĞI DURUŞMADA TEMSİL EDEN AVUKATIN VEKALETNAME İBRAZ ETMEMİŞ OLMASI, VEKALET ÜCRETİNE HAK KAZANMASINI ENGELLEMEZ
İŞ KAZASINDAN KAYNAKLANAN DAVA NEDENİYLE VEKİL TAYİN EDİLEN AVUKATIN VEKALET ÜCRETİ ALACAĞI DAVASINDA GÖREVLİ MAHKEME GENEL MAHKEMELERDİR
TABELADA "LAW OFFİCE" İBARESİNİN YER ALMASI - SOSYAL MEDYADA "BAŞARILI HUKUK BÜROSU" PAYLAŞIMLARI YAPILMASI
Hâkim ve Savcı Yardımcılarının Sözlü Sınava Tabi Tutulmasını, Eğitim ve Sınavlarının Yönetmelikle Düzenlenmesini Öngören Kuralların İptal Talebine İlişkin Karar
ARABULUCUCULUK ANLAŞMA BELGESİNİN İCRA EDİLEBİLİRLİĞİ
948 hakim ve savcının görev yeri değişti
Adliyede bir zimmet skandalı daha... Milyonlarca lirayı sanal bahiste kaybetmiş!
Avukat Meral Keskin vefat etti
Hukuk Fakültesi öğrencisi, 50’den fazla kişiyi 1 milyon TL dolandırmış!



