Tokat barosu olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tokat Baro Başkanı Volkan Bozkurt başkanlığında düzenlenen ve iki gün süren Olağan Genel Kurulda divan oluşturuldu ve Tokat Barosunun iki yıllık denetim, faaliyet ve mali raporları kurula sunuldu. Kurulda, baro başkanı ve baro organlarının seçimi yapıldı.Tek listeyle gidilen genel kurulda Volkan Bozkurt , yeniden Tokat Baro Başkanı olarak seçildi. Başkan Bozkurt, ‘’Değerli Tokat Barosu üyeleri, Bugün, bizlere duyduğunuz güven ve destek ile yeniden Tokat Baro Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Bu güven, bana büyük bir sorumluluk yüklediği gibi, birlikte daha güzel işlere imza atma arzusunu da pekiştirmiştir.

Bu süreçte, her birinizin katkıları büyük. Bizleri yalnız bırakmadınız, baromuzun gelişmesi için gösterdiğiniz çaba ve samimi desteklerinizle hep yanımda oldunuz. Bu nedenle, her birinize teşekkür etmek istiyorum.

Önümüzdeki dönem, baromuzun daha da güçlenmesi, hukukun üstünlüğünün daha etkin bir şekilde savunulması adına birlikte daha çok çalışacağımız bir dönem olacak. Sizlerin desteğiyle, baromuzun tüm üyeleri için daha kaliteli hizmetler sunmayı, hukuki sorunların çözümünde daha etkili bir yol izlemeyi hedefliyoruz.
Bu yeni dönemde, bir ekip ruhu içinde, herkesin sesine kulak vererek, tüm sorunların üstesinden birlikte gelmeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, adalet ve hukukun ışığında, birlikte daha güçlü olacağımıza inancım tamdır.

Tekrar hepinize gönülden teşekkür ediyorum, birlikte nice başarılı çalışmalara imza atacağımıza olan inancımla, bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz.”