Kocaeli'nde Baro Başkanı Av. Mehmet Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sağkan, törende yaptığı konuşmada; 100 yıllık Cumhuriyetimizin yarısında, hak arayan yurttaşın sesi olan meslek üstatlarıyla bu anlamlı törende birlikte olmaktan onur duyduğunu söyledi.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimize aklı ve bilimi miras bıraktı. Sizler de bize Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini ve devrimlerini savunmayı, Cumhuriyet'in kurucu değerlerine sahip çıkmayı ve bunlarla mücadele etmeyi öğrettiniz" diyen Sağkan, meslek üstatlarına verdikleri hukukun üstünlüğü mücadelesi için şükranlarını sundu.

Kırklareli Barosu Başkanı Av. Turgay Hınız'ın da konuk olduğu törende Kocaeli Barosu Başkanı ile birlikte plaket takdiminde bulunan Sağkan, akşam da Kocaeli Barosu ve Derince Belediyesi tarafından düzenlenen konser programına katıldı.

Burada da önceki dönem Kocaeli Barosu Başkanlarından olan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe tarafından karşılanan Sağkan, avukatların kurduğu Kararsızlar Müzik Grubunun performansını izledi. Sağkan, organizasyonu düzenleyen Kocaeli Barosu ve Derince Belediyesi ile müzisyen meslektaşlara teşekkürlerini sundu.

Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle