Sivas Barosu'nda bugün gerçekleştirilen seçimlerde heyecanlı bir yarış yaşandı. Saat 09.00'da başlayan oylama, saat 17.00'de sona erdi. Mevcut Başkan Fatih Sevim'in yanı sıra İhsan Özdamar ve Ekrem Temel de başkanlık için yarıştılar.

Yapılan sayım sonucunda Fatih Sevim, açık ara farkla yeniden Sivas Baro Başkanı seçildi. Sivas Baro Başkanlığı seçimlerinde oy sonuçları ise şöyle;

Fatih Sevim 363 

Ekrem Temel 229

İhsan Özdamar 31 

Fatih Sevim’in yönetim kurulunda ise Enes Akpunar, Gurbet Merve Akay, Hakan Özdemir, Hakan Gök, İrem Ongun Göbel, İnanç Çalapverdi Yıldız, İlkan Bulut, Nihal Erüç, Rabia Uluç, Zeynep Kartalcı Karakaya yer alıyor.

Sevim, geçmiş dönemde yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplamıştı. Yeni dönemde de Başkan Fatih Sevim ve yönetim kurulunun Sivas Barosu'na yeni hizmetler sunacağı beklentisiyle kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Sivas Barosu'nun Yeni Dönemi

Fatih Sevim ve yönetimi, Sivas Barosu'nun yeni döneminde de avukatların haklarını korumak, adaletin gerçekleşmesi için çalışmak ve topluma hizmet etmek gibi temel ilkelerden ödün vermeyeceklerini belirtti. Sevim, seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm avukatlara teşekkür etti.

Sivas Medya Center ailesi olarak Sivas Baro Başkanlığı’na yeniden seçilen Fatih Sevim ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.